Rouwwerk

 

 

Rouwarrangementen

Het vervaardigen van rouwarrangementen is met recht een specialiteit van Bloemsierkunst Birrit te noemen. Een rouwarrangement samenstellen is vaak het laatste wat iemand kan doen voor de overledene. Wij hebben aandacht voor het verhaal over wie de overledene was als persoon, wat hij of zij voor u betekende, van welke bloemen hij of zij hield. Door ons in te leven in de persoon maken wij een passend bloemstuk. Ook verwerken wij materialen in het bloemstuk die passen bij wie de overledene was. Denk aan klompen, schoenen, breinaalden. Niets is ons vreemd om er een mooi, persoonlijk rouwarrangement van te maken.

Naast maatwerk beschikken wij ook over voorbeeldboeken waar we samen met u een keuze uit kunnen maken. Vervolgens maken wij het rouwarrangement persoonlijk door het aan te passen aan uw wensen.

Wij nemen de tijd voor u en schenken u de aandacht die u nodig heeft om iets moois voor uw dierbare overledene uit te zoeken.

Rouwlint

Een rouwlint maakt het rouwarrangement compleet. U heeft de keuze uit verschillende kleuren linten. Wij bedrukken de linten zelf met een mooi lettertype. Elke door u gewenste tekst is mogelijk, maar u kunt uiteraard ook kiezen uit standaardteksten.

Voor meer foto's en prijzen, zie onze pagina: Troost in Bloemen